Wie zijn wij

 

 

 

 

 

Home .
Nieuws.
Canvas.
Slide show.
Journalistiek.
Wie zijn wij.
Referentie.
Links.

Update 04 maart 2013

fotograaf Den Haag, journalist, portretfotografie, maritiemfotograaf, bedrijfsfotografie, dierenfotografie, bedrijfsfotograaf

JolaRon Produkties

Wij verzorgen fotoreportages en schrijven artikelen voor kranten, magazines, websites en particulieren.

 

Ons bedrijf is veelzijdig. Wilt u een goed verhaal met een mooie sprekende fotoreportage? Doe niet de moeite om een journalist én een fotograaf te bellen.

Wij verzorgen uw complete artikel inclusief foto naar de wensen die u heeft.

 

Wij zijn gespecialiseerd in (foto)reportages op het gebied van sport, nieuws, portretfotografie en (grote) evenementen.

 

U wilt eens iets anders als een trouwboek? Laat ons uw foto’s plaatsen in een mooie compilatie op canvasdoek. Steeds weer dat trouwboek pakken uit de kast? Wij zeggen: een mooie prominente plek geven aan de muur in de huiskamer. Wij kunnen ook de fotoreportage voor u verzorgen, maar alleen de fotocompilatie maken is ook mogelijk.

Zijn uw ouders 25 jaar getrouwd en u wilt ze een mooi cadeau geven. Verzamel dan de foto’s van de afgelopen jaren en wij verzorgen de fotocompilatie.

 

FOTO:

 

Van dezelfde reportage kunnen wij ook snel een slideshow maken. Wij zorgen ervoor dat u de foto’s op dvd krijgt in een soort diashow met muziek naar uw wens. Geen gesleur meer met fotoboeken, gewoon de dvd kopiëren en rustig terugkijken op televisie.    

 

Onze klantenkring bestaat uit veel tevreden klanten, zoals de gemeente Den Haag, het AD, verschillende fotopersbureau’s, sportmagazines en veel particulieren.

 

Wilt u contact met ons opnemen, klik dan hier om een email aan ons te sturen of neem telefonisch contact op 06-41663164 voor een vrijblijvende offerte.  

 

 

 

Foto’s die op deze website zijn gebruikt zijn niet voor publicatie bestemd.